Forenings- og bestyrelsesarbejde

Guider

Bøger

 • CFSA's rapporter og håndbøger

  Forsiden til bogen Parat til private partnerskaber 'Parat til private partnerskaber – inspiration til civilsamfundet' er titlen på en helt ny bog fra Forlaget CFSA. 

 • CFSA's rapporter og håndbøger

  none Grundbogen 'At lede en sag' giver trin for trin svar på væsentlige spørgsmål om bestyrelsens ansvar og opgaver. Her er redskaber, forslag til refleksionsspørgsmål og konkrete anvisninger til, hvordan en bestyrelse håndterer ansvaret som øverste valgte ledelse i overensstemmelse med foreningens formål.

 • CFSA's Startpakke

  Startpakke til nye foreninger Startpakken er et gratis værktøj med grafiske ark og guider, der leder dig gennem de spørgsmål, du skal tage stilling til, når du sammen med andre ønsker at etablere eller starte en forening.

 • Videnstema

  none Coronakrisen viste, at borgerne i den grad er klar til at hjælpe deres medmennesker, når der er brug for det. Med afsæt i tal fra en stor befolkningsundersøgelse af hjælpen under corona beskriver Videnstemaet en profil af hjælperne og giver bud på, hvordan foreninger kan bruge viden fra coronakrisen til at udvikle det frivillige engagement.

Nyheder og artikler