Ledige stillinger

Hvis du er interesseret i at arbejde i CFSA, skal du holde øje med JobNext, hvor vi slår alle faste og længerevarende tidsbegrænsede stillinger op. Som statslig selvejende institution skal vi slå alle faste stillinger op, og vi kan derfor ikke ansætte personer i faste stillinger ud fra uopfordrede ansøgninger.

Vi slår ledige stillinger op i online rekrutteringssystemet JobNext. Du skal derfor sende din ansøgning, CV, eksamensbevis samt relevante bilag online via stillingsopslaget i JobNext.  

Ledige stillinger

 

Når du vil søge en stilling, skal du:

  • Klikke på det job, du vil søge oven for
  • Klik derefter på "Søg stilling" nederst i stillingsannoncen
  • Før du kan gå videre, skal du sætte flueben i "Jeg accepterer fortrolighedspolitikken"

Besked fra CFSA

Når du har søgt en opslået stilling hos os, modtager du en mail, som bekræfter, at vi har modtaget din ansøgning. Ligeledes får du en mail, hvis stillingen er givet til en anden person.

Vær opmærksom på, at mails kan lande i din ”uønsket post” bakke eller i dit spamfilter.

Modtager du ikke en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning, så send en mail til info@frivillighed.dk

Hvis du bliver inviteret til samtale, ringer vi til dig.

Alle, der har været til samtale hos os, og ikke bliver tilbudt stillingen, bliver ringet op og får begrundelse for afslaget. Vi tilbyder også grundig feedback på både samtalen og din kompetenceprofil.

Uopfordret ansøgning

Indimellem ansætter vi personer i kortvarige stillinger, studentermedhjælpere  eller praktikanter uden, vi har slået en stilling op.

Hvis du er interesseret i denne type stillinger, er du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor du gerne vil arbejde hos os, og hvilke af dine konkrete kompetencer og erfaringer du forestiller dig, er relevante for vores opgaver på CFSA.

Du må gerne beskrive præcist, hvilke opgaver du er interesseret i, og hvordan dine kompetencer og erfaringer matcher opgaverne.

Send din ansøgning gerne sammen med dit CV til os på mail: info@frivillighed.dk.