Rekruttering og ledelse af frivillige

Guider

Bøger

 • Bog

  none Bogen sætter fokus på fastholdelse og rekruttering af frivillige og indeholder 11 indlæg som giver forskellige perspektiver på, hvordan foreninger og andre kan arbejde med rekruttering og fastholdelse af frivillige.

 • Videnstema

  none Andelen af episodiske frivillige er stigende. Med afsæt i aktuelle tal, interviews og forskning undersøger Videnstema #1 de konsekvenser, dilemmaer og muligheder, som udviklingen i det frivillige engagement giver for det frivillige sociale arbejde.

 • Videnstema

  none Coronakrisen viste, at borgerne i den grad er klar til at hjælpe deres medmennesker, når der er brug for det. Med afsæt i tal fra en stor befolkningsundersøgelse af hjælpen under corona beskriver Videnstemaet en profil af hjælperne og giver bud på, hvordan foreninger kan bruge viden fra coronakrisen til at udvikle det frivillige engagement.

 • Videnstema

  none Er der forskel på det frivillige engagement på landet og i byerne? Med afsæt i aktuelle tal, interviews og forskning undersøger Videnstema #2 udfordringer og muligheder i danskernes frivillige engagement i land- og bykommuner.

 • Videnstema

  none Hvilken betydning har brugerens anerkendelse af den frivilliges indsats egentlig for den frivilliges motivation? Det analyserer vi i dette videnstema, hvor du også kan blive klogere på, hvorfor frivillige sociale relationer sommetider går i hårdknude og få gode råd til at arbejde med gensidig anerkendelse i relationen mellem brugere og frivillige.

Nyheder og artikler