Søg i CFSAs viden og rådgivning

Få hurtigt besked, når vi udgiver nye faglige artikler, guides, bøger eller udbyder webinarer og kurser til dit arbejde med frivillighed. Bestil vores månedlige nyhedsbrev 

Viser 1 - 8 af 8
Få de vigtigste tal og fakta om de mange danskerne, som deltager i frivilligt arbejde i Danmark. Få også svar på, hvad frivilligt arbejde er og hvad der karakteriserer de frivillige.
Guide
Find aktuel dansk litteratur og udgivelser, rapporter, undersøgelser og forskning om frivillighed, foreningsliv og civilsamfund. Vi følger systematisk faglige udgivelser og forskning på området og udbygger løbende oversigten. Nye faglige udgivelser visiteres pba. af faglig gennemgang og vurdering af CFSA's bibliotekar.
Guide
Få overblik over de vigtigste kendetegn ved frivillige, som arbejder på det sociale område.
Guide
I denne guide får du tal og fakta om frivillige sociale organisationers struktur og størrelse: Hvordan er de organiseret? Hvordan er fordelingen mellem lokale og landsdækkende organisationer. Hvor mange brugere, frivillige og ansatte har de? Hvor kommer indtægterne fra? Hvem er deres samarbejdspartnere og hvad samarbejder de om?
Guide
Få et hurtigt overblik over det vigtigste du skal vide om frivillighed og danskernes frivillige engagement, før du kontakter os. Guiden er for dig, der studerer og skal skrive eller undersøge frivilligt arbejde, foreningsliv og civilsamfund.
Guide
Bliv klogere på fakta, tal og tendenser for foreninger og frivillige organisationer i Danmark. Læs også om, hvad en frivillig organisation er og hvad der definerer og kendetegner dem.
Guide
Få overblik over danske, nordiske, europæiske og andre internationale forskningsmiljøer, universiteter, institutioner og andre, der undersøger og forsker i frivillighed og civilsamfund.
Guide
Få overblik over tal, fakta og tendenser i unges frivillige engagement. Data i guiden er baseret på CFSA's Frivilligrapport.
Guide