Bog

Engagement behøver plads: Inspiration til mindre foreninger, der vil engagere unge

Redigeret af My Gaarder Andersen og Suzette Frovin

Få viden, tips og inspiration til at engagere unge frivillige i frivillige foreninger. Bogen beskriver, hvem de unge er, og hvad der motiverer dem. Her er også bud på, hvordan I som forening kan arbejde med rekruttering, motivation og fastholdelse af unge frivillige.

Hvordan kan vi som forening engagere unge frivillige, – og hvorfor er det så svært at holde på de unge, vi har? Det er spørgsmål, som mange mindre foreninger bokser med.

I ’Engagement behøver plads’ belyser vi på forskellig vis unges livsforhold, præsenterer nye tal om unge og frivillighed og giver inspiration til, hvordan I kan engagere flere unge i foreningens lokalområde.

Bogen er skrevet af forskere, konsulenter og praktikere i foreninger, frivilligcentre, fonde og på CFSA. Indholdet bygger delvist på erfaringer fra Projekt Frivillig – et tværministerielt program, som fra 2010-2017 styrkede frivillighedskulturen blandt unge på de kompetencegivende ungdomsuddannelser og øgede samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner, frivilligcenter og foreninger.

Få smagsprøver fra bogen

Læs en artikel fra ’Engagement behøver plads’ med inspiration til, hvordan I får succes med at invitere unge ind i jeres forening.

Brug denne øvelse fra bogen 'Engagement behøver plads' til at undersøge, om I er klar til at tage imod unge frivillige i jeres forening.

 

none