Nyheder

Her er en oversigt over alle nyheder fra CFSA. Bestil vores nyhedsbrev og få automatisk de seneste nyheder om vores tilbud, aktiviteter, udgivelser, undersøgelser og analyser af frivillighed og civilsamfund.

 • Få frivillige forside beskåret
  NY BOG

  Er det en udfordring for jer at skaffe frivillige? Så er I ikke alene. Derfor har CFSA nu samlet den nyeste forskning og vores bedste tips og redskaber i en ny bog "Få frivillige? En håndbog i frivilligrekruttering", der udkommer 29. februar.

 • CFSA rådgivning
  CFSA i 2024

  CFSA’s aktivitetsbevilling på 9,8 mio. kr. er udløbet ved årsskiftet. Bevillingen har bl.a. finansieret gratis kurser til frivillige samt en stor del af CFSA’s rådgivning, netværk, organisationsudvikling og vidensformidling. Planerne for tilbud til frivillige og foreninger i 2024 er nu på plads. Her får du et overblik over de væsentligste ændringer i vores tilbud til frivillige, foreninger og ansatte.

 • Julefrivillige
  CFSA holder juleferie

  CFSA's telefoner er lukkede fra den 21. december 2023, og vi er tilbage på kontoret igen den 3. januar 2024. Rådgivningen er åben fra den 8. januar.

 • CFSA logo
  CFSA nyhed

  CFSA’s aktivitetsbevilling, der bl.a. finansierer gratis kurser til frivillige samt en stor del af CFSA's rådgivning, netværk, organisationsudvikling og vidensformidling, er ikke blevet forlænget med finansloven for 2024. Derfor lukker store dele af vores gratis tilbud til frivillige 1. januar.

 • none
  Kurser

  I 2023 er CFSA rundt i hele landet med 131 gratis kurser til frivillige, der er engageret inden for social-, sundheds- og velfærdsområdet.

 • Kurser for frivillige
  Lær nyt i efteråret

  Hele efteråret kan frivillige, ledere og ansatte deltage i vores kurser, der giver viden, inspiration og redskaber til arbejdet med frivillighed på social- og velfærdsområdet. CFSA’s kursussæson for efteråret 2023 er netop åbnet for tilmelding, og der er mere end 30 forskellige tilbud at vælge imellem, der ruster til de opgaver og udfordringer, som frivillige og ansatte møder i den frivillige sociale verden.

 • Karin Ingemann, bestyrelsesforperson hos CFSA
  CFSA nyhed

  Målgruppen for regeringens nye trivselskommission er børn og unge mellem 0 og 25 år. Kommissionen skal løbende komme med anbefalinger og afslutter sit arbejde ved udgangen af 2024.

 • Foto af CFSA's Netværksdøgn den 1.-2. juni 2023
  Netværksdøgnet 2023

  Civilsamfundet har en afgørende rolle i at løse tidens store samfundsproblemer. Det bliver igen og igen understreget i den offentlige debat. I CFSA ved vi, at hvis det tværsektorielle samarbejde skal lykkes, så kræver det at vi mødes, samarbejder og forstår hinanden. Derfor samlede vi vores fem netværk til et fælles Netværksdøgn.

 • Frivillige i en forening
  CFSA nyhed

  Nu kan I søge en bred vifte af lokale kurser med viden, inspiration og redskaber, der matcher jeres udfordringer. CFSA's lokale kurser er målrettet frivillige, bestyrelser og ansatte i små og mellemstore landsorganisationer, lokalforeninger og frivilligcentre på socialområdet. I kan booke lokale kurser frem til tirsdag den 15. august 2023.

 • Nye ansigter på CFSA - Marie og Cecilie
  CFSA nyhed

  På CFSA er vi glade for, at vi kan byde velkommen til to nye konsulenter hos CFSA. Marie Ingeman Sørensen er ansat som rådgiver og konsulent og Cecilie Seidelin Petersen er ny kommunikations- og organisationskonsulent hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde