Mette Hjære

Chefkonsulent

Mette er chefkonsulent og leder CFSA's arbejde med analyser, undersøgelser og kortlægninger af frivillighed. De seneste 25 år har Mette fulgt frivillighedens udvikling i Danmark og internationalt.

Arbejdsområde

Mette leder flere større analyser, undersøgelse og kortlægninger af frivillighed som fx  Frivilligrapporten. Det gør hun både igennem CFSA og på opdrag fra frivillige organisationer, kommuner, fonde, styrelser og ministerier. Desuden arbejder hun med en række projekter om metodeudvikling, dokumentation og partnerskaber i det frivillige sociale arbejde.

Hun rådgiver, underviser og løser konsulentopgaver med fokus på metodeudvikling, dokumentation og forandringsteori.

Mette er CFSA's repræsentant i danske og internationale forskningsmiljøer på frivilligheds- og civilsamfundsområdet, som bl.a. tæller samarbejder med forskere fra VIVE, SDU, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, CBS med flere.

Hun er CFSA's kontaktperson til flere internationale organisationer som fx  CEV Centre for European Volunteering - den europæiske frivillighedsorganisation.

Baggrund

Mette er cand.oecon. Hun har 25 års erfaring med forskning og kortlægning af frivillighed og civilsamfund, praksisundersøgelser, evalueringer og metodeudvikling. Hun har publiceret en række artikler både i Danmark og internationalt.

Eksempler på Mettes seneste udgivelser:

foto af analysekonsulent Mette Hjære
Mobil
M +45 52 10 00 41
Pressebilleder