Nye ansigter i CFSA's rågivning og kommunikation

På CFSA er vi glade for, at vi kan byde velkommen til to nye konsulenter hos CFSA. Marie Ingeman Sørensen er ansat som rådgiver og konsulent og Cecilie Seidelin Petersen er ny kommunikations- og organisationskonsulent hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde

På CFSA har vi budt velkommen til to nye konsulenter. Begge har solide erfaringer med civilsamfundet og relevante uddannelser og viden, som de vil bringe i spil i CFSA's rådgivning, på kurser, til netværksmøder, ude i foreninger og landsorganisationer og i CFSA's faglige artikler, rapporter og bøger.

Marie indgår i CFSA’s rådgivningsteam sammen med seks andre rådgivere, der dagligt rådgiver, underviser og sparrer med frivillige, ansatte, ledere og bestyrelser i foreninger, organisationer, kommuner og regioner.

Cecilie er startet i CFSA's sekretariat og indgår i kommunikationsteamet, som arbejder med formidling og presse.

Marie Ingeman Sørensen, konsulent hos CFSA
Marie Ingeman Sørensen er ny rådgiver og konsulent hos CFSA

Marie Ingeman Sørensen

Marie kommer fra tidligere stillinger som  forebyggelsesrådgiver, projektleder og beboerkonsulent.

Marie har solid viden og erfaring med blandt andet netværksarbejde, projektledelse og samskabelse samt frivillighed og civilsamfund på tværs af foreninger og sektorer.

Marie er cand.mag i engelsk, semiotik og amerikanske studier.

Kontakt Marie på mas@frivillighed.dk

Cecilie Seidelin Petersen
Cecilie Seidelin Petersen er ny kommunikations- og organisationskonsulent hos CFSA

Cecilie Seidelin Petersen

Cecilie har tidligere været ansat i CFSA som rådgiver, og er nu vendt tilbage som kommunikations- og organisationskonsulent.

Cecilie løser kommunikations- og formidlingsopgaver. Derudover arbejder hun med udviklingsopgaver for foreninger, frivilligcentre og organisationer.

Cecilie er bachelor i psykologi og journalist. Hun har en bred foreningsbaggrund fra små og store frivillige sociale foreninger, samt bestyrelseserfaring fra interesseorganisationer og offentlige virksomheder.

Kontakt Cecilie på csp@frivillighed.dk