none

Ny viden om nordiske civilsamfund

CFSA har spurgt otte nordiske forskere om, hvad der kendetegner civilsamfundet i Norden. Det kan du læse mere om i det vidensgrundlag, som vi netop har udgivet.

Gennem interviews med otte nordiske forskere har vi indsamlet ny viden om de nordiske civilsamfund. Vidensgrundlaget er afsæt for det Nordiske Topmøde for Civilsamfund 2021, der afholdes i begyndelsen af november.

Formålet med topmødet er at udforske og debattere muligheder og barrierer for, at civilsamfundet kan bidrage til de nordiske velfærdssamfunds indsats for at styrke den sociale sammenhængskraft. 

Vidensgrundlaget viser, at en række udfordringer går igen på tværs af de nordiske lande og selvstyreområder, og at der derfor er potentiale i at samarbejde og udveksle erfaringer på tværs af landegrænser for at styrke og udvikle de nordiske civilsamfund. 

Download et eksemplar af Vidensgrundlaget

Dansk rundbordssamtale

Forud for det Nordiske Topmed for Civilsamfund afholdes nationale rundbordssamtaler målrettet ledere og bestyrelsesmedlemmer i civilsamfundsorganisationer, som arbejder med udsatte voksne eller unge. Den danske rundbordssamtale (online) finder sted den 9. juni 2021. 

Se hvordan du kan blive en del af den danske rundbordssamtale