Kurser for frivillige

Nu kan du tilmelde dig CFSA's kurser i efteråret

Hele efteråret kan frivillige, ledere og ansatte deltage i vores kurser, der giver viden, inspiration og redskaber til arbejdet med frivillighed på social- og velfærdsområdet. CFSA’s kursussæson for efteråret 2023 er netop åbnet for tilmelding, og der er mere end 30 forskellige tilbud at vælge imellem, der ruster til de opgaver og udfordringer, som frivillige og ansatte møder i den frivillige sociale verden.

CFSA udvikler og tilbyder en lang række uddannelsesaktiviteter, som giver mulighed for faglig og personlig læring og udvikling.

Formålet med CFSA's kursustilbud er at styrke, udvikle og inspirere alle aktører i det frivillige arbejde på velfærdsområdet - der er fx frivillige og ansatte i foreninger, frivillige organisationer, fonde, kommuner, regioner og offentlige institutioner, som arbejder på det frivillige socialområde.

Se kursuskalenderen for efteråret 2023

Vores kompetencetilbud er hovedsageligt målrettet frivillige, bestyrelsesmedlemmer og ansatte i initiativer, projekter, foreninger, frivilligcentre og frivillige organisationer på det sociale område. 

De fleste af vores tilbud er finansieret af KompetenceLøft - en særlig indsats under Regeringens "Strategi for et stærkere civilsamfund", som er målrettet frivillige og foreninger på det frivillige sociale område – en del af Satspuljeaftalen for 2018-2021. Derfor er det en forudsætning, at deltagere er en del af målgruppen, hvis de ønsker at deltage i vores kurser og kompetencetilbud.

Læs mere om CFSA’s kurser og undervisning til frivillige og foreninger