none

Fire nye organisationer har fået tildelt et Navigator-forløb fra CFSA

I det kommende års tid får fire nye frivillige sociale organisationer støtte og faglige sparring fra CFSA til organisationsudvikling, samarbejde, strategiudvikling og forandringsprocesser.

"Med Navigator-programmet stiller CFSA faglig ekspertise til rådighed for foreninger og landsorganisationer. Det er ikke mindst vigtigt i en tid som denne, der i den grad kalder på målrettet strategisk udvikling, som styrker foreningerne. Jeg er derfor glad for, at vi lige nu kan tildele sparring og støtte gennem Navigator-programmet til fire frivillige sociale landsorganisationer", siger CFSA's centerchef Laura Auken.

De fire organisationer, som har fået tildelt et Navigator-forløb, er Landsforeningen Autisme, Børnesagens Fællesråd, Ligeværd – forældre og netværk samt Talentspejderne, der alle arbejder i krydsfeltet mellem sundhedsfremme, inklusion og socialt udviklingsarbejde blandt børn, unge og familier.

Et Navigator-forløb gives til et målrettet og realistisk kapacitetsopbyggende formål. Det er fx organisationsudvikling, styrket samarbejde mellem bestyrelse og ledelse, strategiudvikling, forandringsprocesser, vækst og udvikling af aktiviteter eller til at styrke frivilliges engagement og kompetencer. 

Læs mere om CFSA's Navigator-program

Kontakt

none
Konsulent og rådgiver

M +45 92 82 68 89