Kompetenceløftet erstatter Uddannelsespuljen

Kendte kursustilbud og nye rådgivningsinitiativer til små foreninger og projekter på det frivillige sociale område er en del af Kompetenceløftet, der erstatter Uddannelsespuljen. A-puljen er nedlagt i forbindelse med omlægning af puljerne.  

I forbindelse med Satspuljeaftalen for 2018 er Uddannelsespuljen, der har eksisteret siden 1998, blevet nedlagt og erstattet af Kompetenceløftet.

Kompetenceløftet har fokus på kursusaktiviteter og rådgivning for små foreninger og projekter på det frivillige sociale område. Det betyder, at en del af de aktiviteter, I kender fra Uddannelsespuljen, fortsætter under Kompetenceløftet. Det gælder fx CFSA’s kurser i foråret 2018, vores tilbud om lokale kopikurser og CFSA’s netværkstilbud.

Under Kompetenceløftet udvikler vi desuden en række nye rådgivningstilbud til mindre foreninger og projekter. Der er vil blandt andet blive mulighed for skræddersyede udviklingsforløb for små foreninger og projekter.

A-puljen, som gav mulighed for at søge støtte til foreningers egen kompetenceudvikling lokale, er i forbindelse med omlægningen af puljerne nedlagt. Puljen blev administreret af Socialstyrelsen.

Eventuelle spørgsmål om andre ansøgningspuljer til civilsamfundet skal stiles til Socialstyrelsen.